‘Het gras is niet groener aan de overkant, het is groener daar waar jij het water geeft’

Ik ben Yessica, een betrokken en enthousiaste coach, gedreven om het beste in jou naar boven te halen. Vertrouwen vormt de basis van onze samenwerking, en vanuit deze vertrouwensband ben ik ervan overtuigd dat we gezamenlijk tot optimale resultaten kunnen komen.

Onze samenwerking begint met het verkennen van waar jij energie uit haalt en wat jouw sterke punten zijn. Soms kunnen er echter patronen of overtuigingen uit het verleden zijn ontstaan die nu belemmerend werken. Samen gaan we deze belemmerende elementen ombuigen naar nieuwe, positieve patronen en overtuigingen die je zullen ondersteunen.

Ik geloof sterk dat dit de essentiële basis vormt voor het vinden van werk dat echt bij jou past. Aangezien werk een aanzienlijk deel van je leven inneemt, is het belangrijk dat dit in lijn is met jouw persoonlijkheid en waarden.

Onze gezamenlijke inspanning is erop gericht om het beste uit jezelf te halen.

Met mijn 10 jaar ervaring als coach op het gebied van een gezonde levensstijl, met nadruk op voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling, breng ik beweging en positieve verandering in gang. Dit zijn ook de krachten die ik inzet als re-integratie- en jobcoach bij Peijnenburg Re-integratie.

Samen zorgen we ervoor dat ‘het gras groener wordt daar waar jij het water geeft’, en ik ben ervan overtuigd dat we samen mooie stappen kunnen zetten.

Stel een vraag
via WhatsApp