"Zeer goede, professionele begeleiding in de zoektocht naar werk die heeft geleid tot een concrete baan. Aan alle randvoorwaarden (nakomen afspraken e.d.) werd voorbeeldig voorzien. Het meest te waarderen was de bereidheid, flexibiliteit door Peijnenburg Re-integratie om zaken binnen het traject bij te sturen om de doelstelling te bereiken. Ik kijk terug op een mooie periode van begeleiding en ben blij met een aantal waardevolle zaken die ik onderweg heb geleerd."

Mieke

"Al vanaf het intakegesprek had ik het gevoel dat het goed ging komen. Ik kreeg een passende coach en naarmate ik mezelf ontwikkelde, groeide onze band mee. De werkplek die voor mij gevonden is, daar ga ik nooit meer weg! Echt een hele fijne en goede match waar ik mezelf kan zijn. Nu krijg ik jobcoaching, wat mij nog verder helpt ontwikkelen!"

Ivo

"Twee jaar geleden waren wij op zoek naar een bedrijf wat ons zou kunnen gaan ondersteunen bij de re-integratie van één van onze medewerkers. Na even zoeken zijn wij bij Peijnenburg Re-integratie uitgekomen. Een keuze waar wij zeker geen spijt van hebben. Direct al ná het 1ste gesprek hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Later, tijdens de gesprekken die wij hadden en nog steeds hebben, werd ons gevoel alleen maar meer bevestigd. De coach die wij hebben neemt de tijd voor ons én zeker ook voor de medewerkster. Ze weet precies de in- en outs die er nodig zijn, is duidelijk en komt de afspraken na. Voor een 2de casus hebben wij ook weer gekozen voor Peijnenburg Re-integratie. Hieruit blijkt dus dat wij uiterst tevreden zijn over de fijne en goede samenwerking die wij hebben met Peijnenburg Re-integratie."

Ron

"Mijn jobcoach is een topper! Ik was lichamelijk en mentaal uitgeput toen ik mijn jobcoach leerde kennen. Mijn jobcoach nam me serieus, is zeer bekwaam, sociaal en betrokken. Ze heeft zich maximaal voor mij ingezet! Samen hebben we een geweldige job gevonden waar ik mezelf helemaal thuis voel."

Anoniem

"Mijn re-integratiecoach begeleidt me al jaren en ik heb door mijn re-integratiecoach beter mijn grenzen leren aangeven. Als er momenten zijn waar het minder lekker of stroef loopt wordt hierop ingezoomd en wordt dit aangepakt. Mijn re-integratiecoach geeft me handvatten waardoor ik zelf oplossingen kan bedenken"

Rick

"Jobcoaching is levensveranderend in positieve zin. Sinds ik begonnen ben met werken is het moeilijk, zwaar en lastig geweest. Maar sinds de drie jaren dat ik met mijn jobcoach samenwerk heb ik het gevoel dat ik een vangnet heb. Iemand die me positief, hand in hand helpt. Hierdoor voel ik me stabieler. Ik voel me veilig en begrepen bij mijn jobcoach."

Neal

"“Mijn jobcoach bood mij altijd een luisterend oor en had een positieve invloed op me. Door zijn positieve houding en steun en het harde werken van mezelf heb ik nu een vast contract gekregen bij mijn werkgever. Ik kijk terug met een gevoel van trots en opluchting dat het gelukt is!”"

Anoniem

"Dankzij mijn jobcoach heb ik mijn VCA én tractorrijbewijs gehaald. Dit hebben we samen geleerd en geoefend. Ook kijkt en denkt mijn jobcoach actief mee over mijn woonsituatie. Ik vertrouw haar en ze helpt me overal mee."

Mitchel

"Ik vond het fijn om het traject met mijn re-integratiecoach gedaan te hebben. Ik vond het fijn om samen te praten en samen naar mogelijkheden te zoeken. Ook al was ik hier soms wat laks in, je hebt mij wel de nodige zetjes gegeven om echt aan de slag te gaan met mezelf. Blijkbaar had ik dit ook echt nodig. Ik ben je erg dankbaar voor je geduld en hulp."

Kevin

"Graag zou ik waardering willen uitspreken over mijn re-integratiecoach. Mijn coach is echt een TOPPER! Ik heb mijn re-integratiecoach in augustus leren kennen op het moment dat ik het helemaal niet meer zag zitten. Ik was lichamelijk en mentaal helemaal uitgeput. Na het 1e gesprek hadden we al een “klik”. Mijn coach nam alles serieus op en ging aan het werk. Mijn re-integratiecoach is bekwaam, sociaal en zeer betrokken. Diverse mogelijkheden hebben we besproken, i.v.m. mijn psychische en fysieke “beperkingen”. Mijn re-integratiecoach heeft zich voor mij maximaal ingezet. Uiteindelijk hebben we een geweldige job gevonden waar ik me helemaal in thuis voel, de gesprekken met mijn re-integratiecoach hebben me geholpen op het punt waar ik nu sta. Ik wil mijn coach bedanken voor alles. Met deze begeleiding gaat het mij lukken, dat weet ik 100% zeker."

Helena

"Mijn re-integratiecoach heeft tijdens het spoor 2 traject goede uitleg gegeven over de verschillende stappen. Ze heeft goed afgestemd op mijn behoeftes en mijn vragen met veel geduld beantwoord."

Anoniem

"Ik vind het heel prettig om met jou samen te werken. Je bent ongekend betrokken bij de klanten. Ik hoop dat we nog heel lang mogen samenwerken. Je bent een super lieve coach met het hart op de juiste plek. Je hebt oprechte aandacht voor de ander."

Willeke

"De begeleiding door mijn re-integratiecoach tijdens mijn 2e spoor traject heb ik als zinvol ervaren. De re-integratiecoach was altijd bereikbaar voor nadere toelichting, ik heb veel geleerd over een goede manier van solliciteren. Mijn re-integratiecoach heeft mij over de drempel geholpen om te voldoen aan mijn re-integratieverplichtingen. Zij heeft mij het belang hiervan laten inzien. Uiteindelijk was ik zeer tevreden over de resultaat van het traject."

Akhila

"Ik had even een moeilijke tijd, maar mijn coach heeft mij ontzettend goed geholpen! Hij luisterde naar mijn verhaal vanuit oprechte interesse en gaf hierbij eerlijk en oprecht feedback en advies. Het heeft me zeker weer een stap verder gebracht!"

Henry

"Direct na mijn eerste kennismaking met Peijnenburg zijn mij een tweetal jobcoaches aangesteld die mij gingen helpen met het succesvol zoeken naar een baan die mij niet alleen leuk lijkt, maar ook bij mij past. Mijn ervaring met Peijnenburg is dat er veel aandacht aan een cliënt wordt besteed en iedere vraag gesteld kan worden. Geen detail is overzien in het sollicitatieproces en ik ben in iedere stap, waar ik hulp behoefde, begeleid. Alle regie is, waar mogelijk, aan mijzelf overgelaten en niets voelde gedwongen. Dit is naar mijn mening van cruciaal belang bij een re-integratie. In het kort: Peijnenburg krijgt wat mij betreft een 10."

Matthew

"Peijnenburg Re-integratie is een fijne en betrokken partner waar wij nu zo’n 2 jaar actief mee samenwerken voor de inzet van tweede spoorbegeleiding. Door middel van een vast contactpersoon die onze organisatie goed kent zijn de lijntjes kort en wordt er actief meegedacht in de verzuimbegeleiding. De jobcoach is betrokken, houdt zich aan afspraken en is goed bereikbaar"

Laura

"Ze bieden mij een fijne begeleiding, er wordt altijd naar je geluisterd. Ze denken altijd mee en ze denken vooruit. Ook zoekt mijn coach mee naar oplossingen als er iets is. De coaching heeft mij veel gebracht en het heeft mij gemotiveerd om door te gaan met het werken."

Sandra

"Bij de start in september 2020 hebben wij, binnen ons Repack Center, gekozen om te werken met een mix van reguliere werknemers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Direct, vanwege ervaringen uit het verleden, hebben we gekozen voor 1 jobcoachorganisatie (Peijnenburg re-integratie). Vanaf de start is de samenwerking goed. De coaches nemen uitgebreid hun tijd om de werknemers te begeleiden. Ze zijn meerdere dagen per week aanwezig en geven de ondersteuning die de werknemers maar ook de werkgever nodig heeft. Ook buiten de reguliere werktijden zijn zij bereid te ondersteunen indien nodig. De samenwerking tussen ons, UWV, Gemeente Tilburg en Peijenburg re-integratie is erg prettig en maakt dat we nog altijd stappen vooruit zetten. Daardoor zorgen we er gezamenlijk voor dat plaatsingen bij het Repack Center duurzaam worden."

Joop

"De gesprekken die ik heb gevoerd heb ik ervaren als heel fijn en prettig. Mijn re-integratiecoach was een lieve, betrokken vrouw welke goed kon luisteren en mij op mijn gemak kon stellen."

Anoniem

"Het succes komt voort uit de goede samenwerking tussen Eurest, Waterschap De Dommel en Peijnenburg. Dankzij deze samenwerking worden steeds meer prima mensen opgeleid en en ondersteund op hun weg naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt."

Wolfgang

"Topteam van Peijnenburg, hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Het sparren en het vertrouwen. Blijf jullie werk zo fantastisch uitvoeren."

Jessica

"Ik heb al een aantal jaar een re-integratiecoach die ik altijd kan bereiken. We bespreken samen verschillende situaties die ik op het werk mee maak en als er dingen zijn waar ik tegen aan loop bespreek ik dit ook met mijn coach. Dit geeft mij veel rust"

Elke

"Door slechte ervaringen met bepaalde werkgevers had ik moeite om in mezelf te kunnen vertrouwen. Sinds de hulp van het team van Peijnenburg Re-integratie, heb ik ontzettend veel stappen gemaakt en ben ik op weg naar een betere toekomst! Ik kan nu zo veel meer dan dat ik me ooit te voren zou kunnen bedenken. Ik wil jullie dan ook bedanken voor de goede samenwerking en begeleiding."

Rik

"Ik heb de dienst van Peijnenburg Re-integratie ervaren als zeer professioneel, meedenkend, initiatie nemend en het bood mij structuur Er was oprechte betrokkenheid."

Anoniem

"Ik kan altijd bij mijn jobcoach terecht. Ik vind het fijn om bevestiging te krijgen als ik het goed doe. Ook weet ik dat ik haar altijd kan bellen. Ze kan eventueel dingen voor mij uit handen nemen."

Jennifer

Stel een vraag
via WhatsApp