Onze diensten

Participatie interventie

Tijdens een traject Participatie Interventie krijg je persoonlijke coaching gericht op het versterken van jouw kwaliteiten en het aanpakken van uitdagingen.

Bevorderen Maatschappelijke Deelname

Tijdens een traject Bevorderen Maatschappelijke Deelname werk je samen met een re-integratiecoach aan persoonlijke groei en leer je steviger in je schoenen te staan.

Begeleiding bij Scholing

Tijdens een traject Begeleiding bij Scholing ondersteunen we met het verbeteren van studievaardigheden en het overwinnen van leerobstakels.

Praktijkassessment

Tijdens een Praktijkassessment ondersteunen we bij het ontdekken van jouw ideale werkomgeving en het voorbereiden op betaald werk.

Werkfit traject

Tijdens een Werkfit traject verkennen we samen mogelijkheden op de arbeidsmarkt die bij je talenten en ambities passen.

Naar Werk traject

Tijdens een Naar Werk traject ondersteunen we bij het vinden van een baan die aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en mogelijkheden.

Jobcoach Begeleiding

Met jobcoach begeleiding verbeteren we de vaardigheden van de werknemer op de werkvloer en brengen we belemmeringen in kaart.

Onze Aanpak

Persoonlijke Aandacht: Elk traject begint met een één-op-één gesprek om de specifieke behoeften en mogelijkheden van de klant in kaart te brengen.

Maatwerkplannen: Ontwikkeld om iedere klant te begeleiden op basis van hun unieke situatie en doelstellingen.

Deskundige Coaches: : Ons team bestaat uit deskundige coaches die zich specialiseren en certificeren binnen specifieke diensten of problematieken of situaties. Deze specialisaties stellen ons in staat om een brede doelgroep te begeleiden.

Daadkracht: We hanteren een praktische aanpak waarbij actie voorop staat en niet enkel gepraat wordt. Onze nadruk ligt op het verkrijgen van werkervaring in de praktijk.

Klanten aanmelden

Als medewerker bij het UWV kunt u klanten op verschillende manieren naar ons doorverwijzen:

  1. Per telefoon: Neem contact op via 0411 68 95 05 voor directe communicatie en overleg.
  2. Per e-mail: Stuur ons een e-mail op info@peijnenburgreintegratie.nl met de gegevens van de klant.
  3. Aanmeldformulier: Gebruik het bovenstaande aanmeldformulier. 
Stel een vraag
via WhatsApp