Wanneer zet je een 2e spoortraject in?

Wanneer een werknemer langdurig ziek is, is het belangrijk om samen met de werknemer te werken aan een terugkeer naar werk. Een re-integratietraject 2e spoor richt zich op passend ander werk bij een andere werkgever. Het is belangrijk om tijdens dit traject aan de regels van het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) te voldoen om zo boetes (sancties) voor je organisatie te voorkomen. Onze aanpak is gericht op persoonlijke ondersteuning en het vinden van nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We letten hierbij op de vaardigheden, werkervaring, wensen en mogelijkheden van de werknemer. Door de aandacht te richten op wat de werknemer wel kan, versterken we het zelfvertrouwen, waardoor de werknemer zich op een goede en professionele manier kan presenteren bij potentiële werkgevers.

Tijdens een 2e spoortraject ondersteunt een re-integratiecoach zowel de werknemer als de werkgever. We bieden hulp op maat en begrijpen dat elke werknemer uniek is en eigen uitdagingen heeft. Wij begeleiden het gehele 2e spoortraject van A tot Z en verzekeren een professionele en zorgvuldige begeleiding. 

Als je meer informatie zoekt over het verloop van een 2e spoortraject, nodigen wij je uit voor een gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vervolgstappen

Vraag vrijblijvend een offerte op

Wij plannen een kennismakingsgesprek

Wij starten zo snel mogelijk

Sjef van Asveldt

Sjef van Asveldt-image

Heb je een vraag?

Wij staan voor je klaar

Meest gestelde vragen

contact-image

2e Spoor Flyer

We hebben belangrijke informatie samengevat in een heldere en overzichtelijke flyer.

Stel een vraag
via WhatsApp