Wanneer zet je Teamcoaching in?

Teamcoaching is een proces waarbij een gespecialiseerde coach een team leert om beter samen te werken en beter te presteren.

Waarom Teamcoaching?

Een gedreven team dat met plezier presteert, doet een organisatie goed. Het lijkt logisch en eenvoudig om zo’n team samen te stellen, echter laat de praktijk soms anders zien. Wijzigingen in de teamsamenstelling, de grootte van het team of een verandering van de bedrijfscultuur kunnen er voor zorgen dat de teamprestatie en/of de sfeer binnen een team verandert. Het teambelang vervaagt en individuele prestaties worden belangrijk. Dit gaat ten kosten van vertrouwen in elkaar, de sfeer, onderling respect en algemeen resultaat.

Sterke teams zijn niet vanzelfsprekend. Ze kunnen wél ontwikkeld worden. 

Peijnenburg re-integratie beschikt over NOBCO gecertificeerde en ervaren beroeps- en teamcoaches die ondernemers, directieleden en leidinggevenden helpen bij de ontwikkeling van een sterk team. Denk hierbij aan de ontwikkeling van zelfstandigheid, samenwerking en efficiëntie van het team binnen de organisatie. De basis van de ontwikkeling is het door de coach gecreëerde onderlinge gevoel van vertrouwen en veiligheid. De teamcoachsessies worden op maat samengesteld naar de behoefte van de organisatie.

Bij Peijnenburg Re-integratie volgen we een duidelijk stappenplan:

1

Vraag vrijblijvend een offerte op

2

Wij plannen een kennismakingsgesprek

3

Wij stellen een geheel op maat gemaakt plan samen

4

Wij starten zo snel mogelijk

Resultaat van Teamcoaching

Na onze teamcoaching zie je een team dat beter samenwerkt en communiceert. Teamleden hebben meer vertrouwen in elkaar en in het werk dat ze doen. Dit leidt tot meer plezier in het werk en betere prestaties.

Bart Kreeberg

Bart Kreeberg-image

Heb je een vraag?

Wij staan voor je klaar

Meest gestelde vragen

Stel een vraag
via WhatsApp