Inleiding

In een steeds veranderende en dynamische arbeidsmarkt is de behoefte aan persoonlijk inzicht en begeleiding belangrijker dan ooit. Bij Peijnenburg Re-integratie werken we samen met LDC, dat meer dan 30 jaar ervaring heeft met het maken van resultaatgerichte loopbaaninstrumenten en testen.

Wie is LDC?

Sinds 1990 heeft LDC zich toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve, datagedreven talentoplossingen voor professionals in HRM, re-integratie en verzuim. Door gebruik te maken van hun TrjcT-platform biedt LDC tools die de arbeidsmarkt inzichtelijk maken en terugbrengen naar het niveau van de klant.

De Samenwerking

Peijnenburg Re-integratie en LDC werken samen om klanten te helpen hun talenten duurzaam en optimaal in te zetten. We maken gebruik van de testen en tools van LDC om onze klanten goed te kunnen adviseren.

Hoe het werkt?

De online loopbaaninstrumenten en testen van LDC worden ingezet om te ontdekken waar de capaciteiten en interesses van de klant liggen. Hierdoor kunnen de re-integratiecoaches van Peijnenburg Re-integratie persoonlijke, op maat gemaakte, plannen opstellen richting een passende en duurzame baan.

De Impact

De samenwerking met LDC heeft de manier waarop we mensen matchen op de huidige arbeidsmarkt geoptimaliseerd. We kunnen met de inzet van de loopbaaninstrumenten en testen nog gerichter en persoonlijker werken wat tot meer succesvolle en duurzame plaatsingen leidt voor onze klanten.

Stel een vraag
via WhatsApp