Prestaties in Onze Gemeentelijke Trajecten

Onze gegevens zijn binnen en ze tonen een succespercentage van 83% binnen onze gemeentetrajecten. Deze resultaten zijn behaald door een nauwe samenwerking met diverse gemeenten en een persoonlijke en individuele aanpak voor elke klant.

Het doel van Peijnenburg Re-integratie is om onze klanten een passend en duurzaam traject te bieden. Om niet alleen om hen te helpen bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt, maar ook om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Hoe Bereiken We Dit Succes?

Een van de pilaren van Peijnenburg Re-integratie is de persoonlijke en individuele aanpak die we hanteren. Dit stelt ons in staat om de behoeften en capaciteiten van elke klant te begrijpen en een traject te ontwikkelen dat op maat gemaakt is voor hun situatie.

Ons team van re-integratiecoaches is gekwalificeerd en ervaren. Met een gemiddelde van meer dan 5 jaar ervaring in de branche en specialisaties in onder andere ASS, NAH, NLP, Stress en Burn-out, gedragsproblematiek en meer, kunnen we grondige en deskundige ondersteuning bieden.

Belangrijke Informatie Voor Gemeenten

Als u bij een gemeente werkt, is het essentieel om te weten dat we ons inzetten voor een productieve samenwerking. Onze resultaten tonen aan dat een samenwerking met Peijnenburg Re-integratie effectief is, en we zijn altijd op zoek naar manieren om deze samenwerkingen te verdiepen en uit te breiden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij elk aspect van re-integratie en samenwerking.

contact-image

Infographic

We hebben belangrijke informatie samengevat in een heldere en overzichtelijke infographic.

Stel een vraag
via WhatsApp