Iedere Kans Goed Benutten!

Een (re-)integratie ontwikkelingstraject voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt

Erbij Dagbesteding en Peijnenburg Re-Integratie slaan de handen ineen om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden om op een laagdrempelige manier arbeidsvaardigheden te trainen. Onder deskundige begeleiding. Het doel is om iedere cliënt zo te helpen, dat hij/ zij uiteindelijk een reguliere werkplek in kan nemen.

Samen begeleiden wij mensen door de dagbestedingsmogelijkheden van Erbij Dagbesteding te benutten. De werkzaamheden zijn gericht op samengestelde handelingen die plaatsvinden bij de bedrijven waarmee Erbij Dagbesteding samenwerkt. Het gaat o.a. om inpakwerkzaamheden, sorteren, vouwen, schroeven en chauffeurs assisteren.

Wanneer iemand er klaar voor is, wordt er gezocht naar een plek om regulier aan de slag te gaan.

Dit kan rustig opgebouwd worden door nog gedeeltelijk in de veilige omgeving van Erbij Dagbesteding werkzaam te zijn.

Mocht iemand niet weten waar zijn of haar interesses liggen, is het ook nog mogelijk dat er loopbaanbegeleiding wordt ingezet.

Wij denken met dit traject 80% van de deelnemers één of meerdere treden op de participatieladder te kunnen laten stijgen. Ieder moet de mogelijkheid krijgen om een bijdrage in werk te leveren en de kans krijgen om daarin te groeien!

Stel een vraag
via WhatsApp