“Iedereen verdient een kans”

Een kans op betaald werk waar je met plezier naar toe gaat. Werk dat je weet te behouden waardoor je zelfstandig een toekomst op kunt bouwen.

Rol

Als jobcoach en als re-integratiecoach ondersteun ik onze klanten in de zoektocht naar betaald werk en begeleid ik hen op de werkplek indien dit nodig en wenselijk is. Daarnaast maak ik onderdeel uit van het specialistenteam Tweede Spoor waarin ik de werknemer en diens werkgever begeleid in een resultaatgericht re-integratietraject.

Passie voor re-integratie

Met dit werk ben ik gestart nadat ik veelzijdige werkervaring heb opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling en dienstverlening bij andere organisaties. Ik was werkzaam in zowel ondersteunende als leidinggevende functies. Vanuit mijn eigen kracht wilde ik een bijdrage leveren aan het toekomstperspectief van anderen. Reden om mezelf in 2015 om te scholen tot jobcoach. Een hele goede beslissing!

De klant heeft aan mij een jobcoach met passie voor re-integratie. Mijn ruime werk- en levenservaring en netwerk zet ik graag in voor mijn mooie baan. Ik denk in oplossingen en werk gestructureerd. Voor mij vormen de talenten van mijn klanten het uitgangspunt van ieder traject. Mijn coaching is gericht op het stimuleren van zelfredzaamheid. Samen met de klant ga ik op zoek naar kansen en succeservaringen en hierop bouwen we verder.

Naast mijn werk is mijn privéleven heel belangrijk voor me. Daar haal ik voor een groot deel mijn energie en inspiratie uit. Ik ben getrouwd en moeder van drie grote zonen.

Werkgever

Graag zorg ik voor een professionele dienstverlening richting de werkgever. De werkgever ondersteun ik door mijn kennis en inzichten te delen over hoe de nieuwe collega optimaal zelfstandig op de werkplek kan functioneren. Daarnaast geef ik advies over de invulling van het MVO-beleid (maatschappelijk verantwoord ondernemen), actuele wet- en regelgeving én subsidiemogelijkheden. In gezamenlijkheid ga ik op zoek naar win-winsituaties voor alle partijen. Mijn doel: samen komen tot oplossingen waar werknemer, werkgever en opdrachtgever blijvend baat bij hebben.

Stel een vraag
via WhatsApp