Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen

Ik ben Veerle, woonachtig in Den Bosch. Ik ben enthousiast, betrouwbaar en empathisch. Sinds mijn studie HRM, die ik in 2019 afrondde, houd ik mij graag bezig met coaching. Samenvattend ligt mijn kennis en ervaring binnen coaching op: autisme, mensen met chronische aandoeningen, het sturen op zelfredzaamheid, sollicitatievaardigheden en een goed contact met de werkgever.

In mijn kort maar krachtige loopbaan heb ik onder andere opgepikt dat alles begint bij jezelf. Je zelfbeeld en kennis van eigen kracht kan voor jou het verschil maken. Groot of klein, in werk of daarbuiten. Als coach en young professional denk ik graag in mogelijkheden. Ik doe niets liever dan mensen helpen die kracht te vinden.

Samen in gesprek

Vertrouwen vormt de basis van onze samenwerking. Ik leer je graag kennen en vind het belangrijk dat jij je geholpen voelt. Ik draag zorg voor duidelijkheid binnen onze samenwerking en streef naar kwaliteit en goede communicatie. Stapsgewijs werken we samen naar jouw doel toe, op de werkvloer of in de zoektocht naar een passende en duurzame baan.

Stel een vraag
via WhatsApp