“Niets doen is geen optie”

Sinds april 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als re-integratie coach en jobcoach bij Peijnenburg Re-integratie. 

In 2008 heb ik de sportwereld verruild voor de re-integratiebranche. Graag ondersteun ik klanten bij het bereiken van hun doel. Mijn kracht zit in het motiveren en activeren van de ander. Ik ben integer, kan goed luisteren en neem de tijd om me in te leven in de situatie van de klant. Ik vind het vaststellen van de juiste hulpvraag heel belangrijk, en van daaruit maken we de koppeling naar het doel en hoe we dit samen gaan bereiken.

Ik coach mijn klanten om zelf de juiste antwoorden te vinden en stappen te bepalen. Als coach sta ik naast mijn klanten en gaan we samen dit pad bewandelen. Wederzijds respect vind ik daarbij heel belangrijk.

Als persoon ben ik rustig, begripvol en gestructureerd.

Samenwerking

Ik kan me goed inleven in de situatie van de ander, en door gepaste afstand te houden ben ik in staat om het professioneel advies te geven. Hierdoor kan ik klanten op weg helpen om hun doel te bereiken. Ik verwacht een actieve houding van de klant en de klant mag dit ook van mij verwachten. Samen gaan we op zoek naar een richting die passend is waarbij de klant zijn kwaliteiten optimaal benut en zich prettig voelt.

Stel een vraag
via WhatsApp