Je bent nooit te oud om te leren

Als betrokken en enthousiaste coach voer ik met veel voldoening diverse trajecten voor mijn klanten uit. Sinds 2003 ben ik actief in het werkveld van re-integratie en jobcoaching, waarbij ik in verschillende organisaties een breed scala aan ervaring heb opgedaan. Mijn ervaring strekt zich uit over bijna alle mogelijke facetten van deze sector.

Een van mijn specialisaties ligt bij de doelgroep autisme, waarin ik mij grondig heb verdiept en waar ik veel expertise heb opgebouwd. Persoonlijke ontwikkeling en groei hebben altijd mijn interesse gehad en ik ben ervan overtuigd dat deze aspecten van onschatbare waarde zijn binnen mijn trajecten.

Als coach hecht ik veel waarde aan duidelijkheid en eerlijkheid. Ik voer graag open gesprekken, zodat alle betrokkenen hetzelfde doel voor ogen hebben. Mijn sensitiviteit is een talent dat ik inzet om trajecten nauwkeurig af te stemmen op de wensen en mogelijkheden van mijn klanten.

Daarnaast ben ik gedreven om het optimale uit een traject te halen. Ik geloof sterk in de kracht van voortdurende groei en ontwikkeling. Mijn motto luidt dan ook: "Je bent nooit te oud om te leren, en er valt elke dag iets nieuws te ontdekken." Dit motto vormt de drijvende kracht achter mijn werk als coach.

Stel een vraag
via WhatsApp