Welkom!

Wat leuk dat je op mijn pagina bent beland!
Ik ben een open, positief, empathisch en begripvol mens. Klanten herkennen in mij een rustige coach die enthousiast en motiverend is. Ik krijg energie van met mensen in contact zijn; het begeleiden en coachen.

Mijn ervaring

Tijdens mijn studie tot learning and development specialist lag mijn voorkeur bij het één op één begeleiden van mensen. Tijdens deze momenten maak ik het ontwikkelproces van iemand van dichtbij mee. Het bijdragen aan ieders ontwikkelproces vind ik het mooiste wat er is. Als re-integratie coach geef ik hier met heel veel plezier dagelijks invulling aan.

De trap op

Wat kan je van mij verwachten? Als coach stel ik je vragen om tot je hulpvraag of doel te komen. Samen gaan we kijken welke stappen jij moet nemen om een trede verder te komen. Ik ondersteun je in het zetten van deze stappen, ingaand op jouw behoefte van begeleiding. Als coach sta ik naast mijn klant en help ik mijn klant de antwoorden uit zichzelf te halen. Wat is jouw doel? Welk pad ga jij bewandelen? En hoe kan ik je hierin ondersteunen?

Stel een vraag
via WhatsApp