“Een doel zonder plan is slechts een wens”

Mijn achtergrond ligt in het begeleiden en coachen gericht op ‘waarom mensen de keuzes maken die zij maken’. Ik heb met name ervaring met klanten die symptomen van depressies en/of angststoornissen ervaren. Ook heb ik een Bachelor in Psychologie en een Master in Human Decision Science behaald aan de Universiteit.

Ik kan mijn klanten helpen door naar ieders gewoontes en keuzes te kijken. Wat maakt dat je je voelt zoals je je nu voelt? Wat maakt dat je staat waar je nu staat? Hoe ziet jouw leven eruit? En waar zou je graag willen staan. Samen met mijn klanten kijk ik naar het gewenste doel en welke keuzes en nieuwe gewoontes hierbij passen.

Ik geloof dat we doelen eerder behalen in meerdere kleine stappen, in plaats van met grote sprongen. De grote sprongen kosten ons zoveel energie, waardoor we een periode moeten rusten. Kleine stappen kunnen we dagelijks maken en op een gegeven moment denken we er niet eens meer over na. Een dagelijks doel hebben is voor iedereen erg belangrijk. Het zorgt voor zingeving en vervulling, een reden om uit bed te stappen.

Als coach sta ik naast mijn klanten. Ik werk vanuit ieders beeld van de wereld. Dat houdt in dat ik luister en vragen stel. Het antwoord zit meestal al in de klant.

Ik ben geduldig, empathisch en denk in haalbare mogelijkheden. Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om werk te vinden dat bij hen past. Samen met de klant kijken we naar hoe dit te realiseren valt.

Stel een vraag
via WhatsApp