Mijn naam is Renee van Stekelenburg en sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Peijnenburg Re-integratie. In 2020 heb ik mijn opleiding Toegepaste Psychologie behaald waarin ik heb ontdekt dat ik veel energie krijg van het begeleiden en coachen. Het helpen van mensen tot waar zij naartoe willen, geeft mij heel veel voldoening. Ik kijk er naar uit om de opgedane kennis hierover toe te passen in de praktijk als jobcoach.

Wat ik zo mooi vind aan re-integratie is de meerwaarde die werk biedt voor mensen. Werk zorgt voor zoveel meer als alleen inkomen; structuur, plezier, persoonlijke en professionele ontwikkeling, samenwerking, sociale contacten, zingeving en voor eenieder nog veel meer. Midden in het leven staan, dat is waar het om gaat!

Sociaal, vriendelijk, betrokken en positief zijn woorden die mij het beste omschrijven. Daarbij ben ik een rustig persoon en neem ik graag de tijd om mijn klanten goed te leren kennen.

Ik vind het belangrijk om met iedere klant een individueel traject op te stellen waarbij de ondersteuning op maat wordt gemaakt passend bij iedere hulpvraag.

Wellicht tot binnenkort!


Stel een vraag
via WhatsApp