Als je doet wat je leuk vindt, is geen doel te ver!”

Mijn naam is Remon Smits. Ik ben getrouwd en vader van een geweldige dochter. Vertrouwen is de basis van alles. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe, want uiteindelijk moet de klant zich goed voelen bij het traject en doen we het samen. Mensen kunnen op mij rekenen. Ik ben eerlijk, open, recht door zee, integer en ik durf mensen een spiegel voor te houden om te leren van hun eigen gedrag. Omdenken vind ik erg interessant want ook een negatieve ervaring heeft positieve kanten.

Mijn 22 jaar werkervaring bestaat uit 18 jaar bij de politie (Brabant Zuid-Oost). In mijn werk bij de politie heb ik vele studenten en nieuwe collega’s mogen coachen in hun werkzaamheden, persoonlijke ontwikkeling en welbevinden in het werk. De laatste jaren heb ik als werk-coach bij de gemeente Helmond/ de Peel gewerkt en met name mensen vanuit de bijstand begeleid en gecoacht. In mijn werkervaring heb ik mezelf leren kennen en ontwikkeld tot wie ik nu ben. Ook privé heb ik veel over mezelf geleerd waardoor ik nu zeg “Doe wat je leuk vindt en zorg dat je energie krijgt van wat je doet”.

Ik wil samen met mijn klanten kijken naar waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen om zo de stap richting of op de arbeidsmarkt te zetten welke bij de klant past. Ik word er blij van als ik mensen zie groeien, ze uiteindelijk weer op eigen benen staan en het leven omarmen zoals het komt. Als ik klanten stappen kan laten zetten maakt mij dat gelukkig en een tevreden persoon. Iedereen heeft eigen kwaliteiten en verdient het om dit te ontdekken en te gebruiken in hun verdere leven of loopbaan. Iedereen verdient het om zichzelf te kunnen zijn.


Stel een vraag
via WhatsApp