“It always seems impossible, until it’s done”

Het bovenstaande citaat, van Nelson Mandela inspireert en motiveert mij in mijn werk, maar ook in mijn privé leven.

Ik ben Pieter Hesius, een gedreven en betrokken coach. Vrienden en collega’s omschrijven mij als energiek, open en eerlijk.

Ik zie het werken bij Peijnenburg Re-integratie als mijn droombaan. Het biedt voor mij de kans om mensen te ondersteunen en te prikkelen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Vertrouwen en positieve ervaringen zijn hierin de sleutel.

Als re-integratiecoach verbind ik kwaliteiten met kansen. Het plezier en de energie die ik uit mijn werk haal, verdient ook een ander. Werk bied ons namelijk niet alleen financiële middelen maar ook voldoening, energie en structuur.

Ik ben begonnen bij Peijnenburg Re-integratie als re-integratiecoach en vanuit mijn latere rol als regiomanager ben ik doorgegroeid tot operationeel directeur. Mijn gedrevenheid en passie zijn het zelfde gebleven want ook deze rol bied mij de kans om klanten en medewerkers te ondersteunen en te prikkelen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Vertrouwen en positieve ervaringen zijn hierin voor mij de sleutel.

Mijn werkwijze? Oprechte interesse, snel schakelen, open communicatie maar vooral een no-nonsense sfeer. Ik ben een echte aanpakker, iemand die graag in de praktijk bezig blijft.

Wanneer je aan mij vraagt wie Peijnenburg Re-integratie is, dan is het ons team. De specialismes, de betrokkenheid en het enthousiasme van onze coaches maken wie en wat Peijnenburg Re-integratie is en zal blijven.

Bij Peijnenburg Re-integratie doen we het samen, samen met onze klanten en samen als team.Stel een vraag
via WhatsApp