Wat anderen denken is hun pad; wat jij voelt, is jouw richting

Ik ben iemand die gemakkelijk in de omgang is, goed kan luisteren en altijd zoekt naar oplossingen. Voor mij staat voorop dat iedereen die ik coach zich gehoord en gewaardeerd voelt. Samenwerking is voor mij heel belangrijk. Samen met mijn klanten onderzoek ik de beste manieren om vooruitgang te boeken.

Mijn Visie

Ik geloof sterk in het vinden van kansen en mogelijkheden, zelfs als het moeilijk lijkt. Samenwerking met mijn klanten is essentieel om samen stappen te zetten richting verbetering en succes. Ik pas verschillende methoden toe die aansluiten bij de individuele behoeften, om zo echt betekenisvolle resultaten te behalen.

Persoonlijke Aanpak

In elk gesprek zoek ik naar wat iemand uniek maakt en hoe we dat kunnen gebruiken om vooruit te komen. Ik focus op het overwinnen van uitdagingen door te bouwen op sterke punten. Mijn doel is om niet alleen korte termijn oplossingen te bieden, maar om een basis te leggen voor blijvende groei en ontwikkeling.

Mijn Achtergrond

Met een opleiding in hbo Personeel en Arbeid en aanvullende kennis in stress- en burn-out coaching en mindfulness, ben ik goed uitgerust om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik neem een holistische aanpak, waarbij ik zowel naar het werk als naar het persoonlijk welzijn kijk.

Mijn Inzet

Ik zet me in om een positief verschil te maken op een manier die zowel vriendelijk als professioneel is. Of het nu gaat om carrièrevraagstukken, het omgaan met stress, of persoonlijke ontwikkeling, ik ben hier om te ondersteunen en te begeleiden. Samen werken we aan het bereiken van je doelen.

Stel een vraag
via WhatsApp