‘Samen kom je verder’

Mijn naam is Marjoke Smits, ik woon samen met mijn partner in het gezellige Den Bosch. Sinds 2016 werk ik als re-integratiecoach, eerst voor mijn eigen praktijk ‘Ik & de Ander’ en vanaf 2023 voor Peijnenburg Re-integratie omdat ik graag in een team werk.

Ik hou van mijn werk. De wereld van de re-integratie boeit mij enorm omdat mensen op een punt in hun leven staan waar het belangrijk én nodig is om keuzes te maken. In een traject gaan we praktisch en gestructureerd aan de slag, zodat je grip krijgt op de stappen die je kunt zetten richting jouw toekomstige werkplek. Hoe groot de belemmeringen ook zijn of lijken, er liggen altijd kansen op je pad. Dat is het uitgangspunt van waaruit ik werk. Het is mijn passie om naast je te staan in dit proces, je te inspireren, te motiveren en uit te nodigen tot groei.

Werk, in elke vorm, zie ik als een belangrijke factor in het leven. Naast een bron van inkomsten biedt werk voldoening, sociale contacten, structuur en een plek waar je kunt groeien en bloeien. Mijn loopbaan is zo’n 40 jaar geleden gestart in Zwitserland, waar ik 3 jaar heb gewoond, gestudeerd en gewerkt in de toerismebranche. Eenmaal terug in Nederland ben ik het voortgezet (speciaal) onderwijs in gegaan. Daar heb ik in 20 jaar verschillende functies uitgevoerd, zoals docent Frans, remedial teacher VO, leerlingbegeleider, intern begeleider/ teamleider en interne coach / trainer. In deze laatste functie heb ik, samen met een collega, een intern coachbeleid en professionaliseringsprogramma opgezet. Daar is mijn interesse ontstaan voor alles wat te maken heeft met duurzame inzetbaarheid.

Tijdens mijn loopbaan ben ik mij blijven scholen en heb ik de volgende opleidingen met succes afgerond: Professional coach, NLP-mastercoach, NLP- trainer (IANLP-cert.), Familie-en organisatieopsteller, Teamcoach en IZR-practitioner (rouw- en trauma-sensitieve procesbegeleider). In de loop der jaren heb ik mij door scholing en ervaring gespecialiseerd in de thema’s Rouw, Trauma, ASS en chronische gezondheidsproblemen.

Tevens ben ik LVV-registervertrouwenspersoon.

Wat klanten mij teruggeven over mijn stijl van coachen is dat ik rust uitstraal, duidelijk ben, goed kan luisteren zonder te oordelen en vertrouwen geef. Wat mij persoonlijk kenmerkt in mijn werk is mijn enthousiasme, mijn creativiteit, mijn fijngevoelige manier van waarnemen, mijn rust en mijn intuïtie.

Mocht je vragen hebben bel me gerust of neem via de mail contact met me op.

Stel een vraag
via WhatsApp