‘’Jouw weg vind je op geen enkele kaart, maar toont zich in de moed van elke stap’’

Ik ben Marieke en sinds januari 2021 met veel plezier en motivatie werkzaam als re-integratie en jobcoach bij Peijnenburg Re-integratie, een bedrijf waar je warm onthaald wordt door de mensen die er werken.

Na een aantal jaar als ambulant begeleider te hebben gewerkt, heb ik ervaring in het begeleiden en coachen van mensen met verschillende achtergronden, leeftijden en behoeftes. Tijdens mijn werkzaamheden kwam ik tot de conclusie dat het specifieke (levens)gebied werk mijn interesse had. Ik ben namelijk van mening dat een fijne en veilige werkomgeving belangrijk is voor ons als mens om te kunnen groeien op alle levensgebieden. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij aan die fijne (werk)omgeving voor mijn klanten.

Mijn manier van coachen is gebaseerd op het samenwerken. Als coach-zijnde sta ik naast mijn klant en gaan we er samen voor zorgen dat we de best mogelijke resultaten behalen. Om deze resultaten te kunnen behalen zijn openheid en transparantie belangrijk zodat wederzijdse behoeftes en wensen uitgesproken kunnen en mogen worden.
Ik kijk graag naar mogelijkheden en zie beperkingen juist als uitdagingen; ieder mens heeft kwaliteiten die hen kansen biedt te groeien als mens.

Als mens en coach ben ik open, daadkrachtig, realistisch en bied ik een luisterend oor. Humor vind ik belangrijk, maar ik weet dit te balanceren en te doseren zodat dit jouw persoonlijke ontwikkeling niet in de weg staat.

Stel een vraag
via WhatsApp