“Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet”

In mijn 25 jaar praktijkervaring als coach, heb ik mijn fundament ontwikkeld waardoor ik weet waar ik voor sta. Deze ervaring heb ik met name opgedaan in outplacement trajecten, het ondersteunen van mensen vanuit de Ziektewet naar ander werk en het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen ga ik met mijn klanten op zoek naar hun individuele kwaliteiten en een passende werkplek. Het vervult mij om mensen te zien groeien en ontwikkelen en ik ervaar dit als het mooiste werk dat er bestaat. Klanten kunnen rekenen op mijn kernwaarden; integriteit, afspraak is afspraak, vertrouwen en openheid. Naast mijn klanten coach ik ook werkgevers in de samenwerking. Ieder heeft een aandeel in communicatie en mag hierin gehoord worden. Ik ga altijd in gesprek om beide partijen te begeleiden en adviseren naar wederzijds begrip.

Mijn naam is Marie José Timmermans, moeder van een prachtige zoon, vrouw van Rob. Dochter, zus, vriendin, coach, en bovenal mens.

Ik heb veel gereisd en hierdoor veel geleerd over cultuurverschillen. Dit kopieer ik graag naar communicatie; iedereen handelt vanuit een eigen perspectief. Doordat ik me hier heel bewust van ben, ligt een van mijn kwaliteiten in het creëren van duidelijkheid en begrip tussen mensen.

Ik zie persoonlijke ontwikkeling als een van de meest waardevolle aspecten om voldoening uit te halen in het leven. Werken, werkervaring opdoen, heroriënteren op (ander) werk, patronen doorbreken; dit zijn de thema’s waar het voor mij echt over gaat!

Dit maakt mij een rijk mens. Ik denk altijd in mogelijkheden, want dit geeft de klant zelfvertrouwen.

Het einddoel moet zijn dat de klant plezier heeft en in zijn kracht staat op een passende, duurzame werkplek!

Stel een vraag
via WhatsApp