Ik ben Linda Roosen, sinds 2015 deel van het super leuke team van Peijnenburg re-integratie! Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd waarbij ik ben afgestudeerd op begeleiding en coaching.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik mijn klanten echt kan leren kennen, waardoor ik ze gericht kan helpen. In mijn coaching sta ik naast mijn klanten. Ik ondersteun en begeleid het leerproces van de klant, met als doel het vergroten van de persoonlijke effectiviteit, het welbevinden en de bekwaamheid van de klant.

Als coach ben ik enthousiast, betrokken, direct en open. Middels doorvragen help ik de klant te onderzoeken wat hen te doen staat, ik geef handvatten en voeg waar nodig kennis toe. Ik stimuleer en hopelijk inspireer klanten om stappen te zetten. Ik ben begripvol en ik oordeel niet omdat ik weet dat ieders situatie anders is.

Naast mijn werkzaamheden als re-integratie coach ben ik Functionaris gegevensbescherming voor Peijnenburg re-integratie. Ook houd ik me bezig met relevante wet- en regelgeving, en verdiep ik me graag in het WIA stelsel om klanten goed te kunnen helpen.

Ik vind mijn werk leuk en inspirerend! Ik leer van al mijn trajecten en sta open voor ieders visie.

Stel een vraag
via WhatsApp