Na vijf jaar aan mooie ervaring rijker als Human Resource Advisor, heb ik ervaren dat ik dichter bij de klant wil staan. Daar waar ik ervaring heb in het adviseren van teamleiders, medewerkers en directie op alle facetten rondom mens en organisatie, krijg ik de meeste energie van direct in contact staan met de klant. Ik ben een enthousiast persoon die zorgzaam is en met een groot inlevingsvermogen. Zorgvuldig werken en eigen verantwoordelijkheid nemen doe ik als vanzelf. Ik ben er trots op dat ik altijd in ontwikkeling ben, dit gun ik anderen ook!
Ik ga ervoor om het beste uit mensen te halen, zodat iedereen de meest authentieke versie van zichzelf wordt en blijft.

Gelijkwaardigheid, respect en in contact staan met mensen zijn voor mij cruciaal. Ik vind openheid belangrijk en vertrouwen geven en krijgen, oftewel mijzelf en anderen op waarde schatten. Ik bied de klant een juiste balans tussen professioneel, zakelijk en persoonlijk contact. Ik ben een ondernemende, kritische en empathische coach in de breedste zin van het woord. Ik geloof dat als je talenten van mensen optimaal benut en ze samenbrengt, je ze vooruithelpt.

Samen stappen durven zetten, met wederzijds vertrouwen vooruit komen en succesmomenten vieren vind ik belangrijk. Als coach belicht ik graag alle mogelijkheden, ook wanneer deze buiten de kaders of comfortzone lijken. Ik luister, spiegel en motiveer om de juiste stappen te zetten die goed voelen voor ons allebei. Want iedere stap is er één.

Stel een vraag
via WhatsApp