Ik ben Jelle van Steen, een gedreven professional met ruime ervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Mijn specialisatie ligt op het gebied van leer- en ontwikkelingsproblematieken, gericht op het coachen van jongvolwassenen die behoefte hebben aan begeleiding. Mijn missie is het vergroten van de eigen regie van mijn klanten, waardoor ze meer grip op hun leven krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat een passende werkplek hierbij cruciaal is.

Achtergrond

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik studenten met een autismespectrumstoornis gecoacht aan Fontys Hogeschool ICT. Mijn coaching was gericht op het plannen en organiseren van studieactiviteiten, met specifieke aandacht voor de vertaalslag naar de praktijk. Mijn afstudeerscriptie richtte zich op het begeleiden van studenten bij het verkrijgen van een stage en het succesvol doorlopen ervan. Na mijn studie ben ik gestart als GGZ-begeleider autisme om mijn coachvaardigheden verder te ontwikkelen.

Visie

Als verbinder omring ik mezelf graag met mensen van diverse achtergronden. Dit weerspiegelt zich in mijn vriendengroepen, die soms lijken op een bont gezelschap. Mijn overtuiging is dat ondanks uiterlijke verschillen, er altijd een innerlijke verbinding mogelijk is.

Coaching stijl

Mijn motto in het werk is ‘leren door te doen’. Ik hanteer een activeringsprincipe waarbij ik mijn cliënten letterlijk in beweging wil brengen. Dit leidt tot een verhoogde aandacht en een vergroot leereffect. Mijn vastberadenheid ligt in het ontdekken van wat mijn klanten drijft en samen met hen de mogelijkheden op de arbeidsmarkt te verkennen. Ik geloof sterk in het praktisch toepassen van kennis en vaardigheden.

Kortom, mijn passie ligt in het empoweren van mensen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en vol vertrouwen de arbeidsmarkt betreden.

Stel een vraag
via WhatsApp