Wanneer is een Naar Werk Traject geschikt voor jou?

Een Naar Werk traject zet je in als je hulp nodig hebt bij je terugkeer naar de arbeidsmarkt. Het is een flexibel traject dat zich aanpast aan jouw unieke situatie en behoeften.

Wat houdt een Naar Werk Traject in?

Individuele Begeleiding

We koppelen je aan een coach die past bij jou en jouw specifieke omstandigheden.

Persoonlijk Plan

Samen met je coach ontwikkel je een plan dat aansluit bij jouw unieke situatie, rekening houdend met eventuele specifieke uitdagingen of behoeften.

Ontdekking van Kwaliteiten en Interesses

Je coach helpt je om je sterke punten en interesses te onderzoeken, waardoor je een duidelijker beeld krijgt van het soort werk dat bij jou past.

Flexibele Ondersteuning

Afhankelijk van jouw behoeften passen we de ondersteuning aan. Dit kan hulp zijn bij het zoeken naar vacatures, het opstellen van een motivatiebrief, voorbereiding op sollicitatiegesprekken, of andere specifieke ondersteuning die je nodig hebt.

Werk Zoeken

Aanvankelijk probeer je met de hulp van je coach zelf werk te vinden. Dit helpt je om je sollicitatievaardigheden te verbeteren en zelfvertrouwen op te bouwen. Je coach geeft advies en steun, maar jij neemt de leiding in het sollicitatieproces.

Inschakelen van Ons Netwerk

Als het lastig is om werk te vinden, gaan we een stap verder. We gebruiken onze connecties en ervaring om je te helpen een geschikte baan te vinden. We leggen contact met werkgevers en zoeken actief mee naar een werkplek die bij jouw vaardigheden en wensen past.

Maatwerk

Het traject is flexibel en past zich aan jouw veranderende behoeften en situatie aan. Het kan ook aspecten omvatten die verder gaan dan alleen werk zoeken, zoals werken aan persoonlijke ontwikkeling of het aanpakken van andere uitdagingen.

Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk, persoonlijke aandacht, en een praktische, aanpasbare methode. We staan klaar om samen met jou te werken aan een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt, rekening houdend met alle aspecten van jouw situatie.

Meest gestelde vragen

Stel een vraag
via WhatsApp