Wanneer zet je Begeleiding bij Scholing in?

Vind je leren moeilijk of weet je niet hoe je moet beginnen? Heb je moeite met het volgen van de lessen en het plannen en maken van je huiswerk? Begeleiding bij Scholing biedt je de hulp die je nodig hebt om met succes je studie te volgen en af te ronden.

Hoe werkt Begeleiding bij Scholing?

Je krijgt een persoonlijke coach. Deze coach kijkt samen met jou naar wat je lastig vindt en waar je hulp bij kunt gebruiken. Het traject is volledig op jou afgestemd. Samen met jouw coach stel je doelen vast en bepaal je welke vaardigheden je wilt ontwikkelen om je studie succesvol te doorlopen.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw behoeften en leerstijl, omvat het traject verschillende activiteiten, zoals:

  1. Het opstellen van een studieplanning die rekening houdt met jouw werk- en privéleven.
  2. Technieken leren om effectiever aantekeningen te maken, zowel in theorie- als praktijklessen.
  3. Hulp bij het voorbereiden van gesprekken met docenten of mentoren.
  4. Strategieën ontwikkelen om lesstof beter te begrijpen en te onthouden.
  5. Persoonlijke coachinggesprekken waarin je leert hoe je met rust en focus je tentamens of praktijkexamens kunt voorbereiden.

Elke stap wordt samen met jou bepaald, zodat het traject precies past bij wat jij nodig hebt om succesvol te zijn in je studie.

Wat is het resultaat?

Aan het einde van het traject beschik je over de vaardigheden en het zelfvertrouwen om zelfstandig je opleiding voort te zetten en succesvol af te ronden. Je leert hoe je je studie het beste kunt aanpakken op een manier die bij jou past. Begeleiding bij Scholing is jouw persoonlijke steun in de rug op weg naar succes in zowel je studie als je carrière.

Meest gestelde vragen

Stel een vraag
via WhatsApp