Wanneer zetten we een Sociaal Activeringstraject in?

Als je het prettig vindt, ontmoet je je coach bij de start van het traject in je eigen vertrouwde thuis omgeving. Anders maken we een afspraak bij ons op kantoor. Dit eerste gesprek is belangrijk om elkaar te leren kennen en een band op te bouwen. 

Vanuit deze basis stel je met je coach een persoonlijk plan op dat aansluit bij jouw behoeften, mogelijkheden en doelen. Dit plan gaat over de kleine stappen die je kunt zetten om je leven fijner te maken en om je zelfverzekerder te voelen. Samen met je coach bepaal je hoe je de stapjes gaat zetten. 

Dit kan van alles zijn, zolang het maar bij jou past en jij je er goed bij voelt. Het doel is om jou actiever deel te laten nemen in de samenleving. Je coach is meer dan alleen een begeleider: de coach is jouw partner in het traject. 

Je coach helpt je, maar jij houdt altijd de controle. Jullie werken samen aan de gestelde doelen. Als je denkt dat dit traject jou kan helpen, kun je contact opnemen voor een gesprek. Samen met je coach bouw je aan een positiever leven met een verbeterde structuur, op jouw eigen manier en tempo.

Meest gestelde vragen

Stel een vraag
via WhatsApp