Wat houdt Begeleiding naar werk in?

Een traject Begeleiding naar Werk zet je in als je ondersteuning nodig hebt om weer aan het werk te gaan. Dit traject is flexibel en wordt aangepast aan jouw persoonlijke situatie en behoeften. 

  1. Individuele begeleiding: Je krijgt een coach die bij jou en jouw situatie past. Samen pakken jullie jouw terugkeer naar werk aan.
  2. Persoonlijk plan: Je ontwikkelt samen met je coach een plan dat speciaal voor jou is gemaakt. Hierbij kijken jullie naar jouw uitdagingen en wat jij nodig hebt.
  3. Ontdek je sterke punten en interesses: Je coach helpt je om te ontdekken wat je goed kunt en wat je leuk vindt. Zo kom je erachter welk werk het beste bij je past.
  4. Flexibele ondersteuning: Afhankelijk van wat jij nodig hebt, krijg je verschillende soorten hulp. Dit kan onder andere zijn: hulp bij het zoeken naar vacatures, het maken van een professioneel cv, het schrijven van een motivatiebrief en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.
  5. Zelf actief werk zoeken: Met de steun van je coach probeer je zelf werk te vinden. Dit helpt je om beter te worden in solliciteren en geeft je meer zelfvertrouwen.
  6. Gebruik maken van ons netwerk: We zetten onder andere onze contacten en ervaring in om jou aan een passende baan te helpen. We maken contact met werkgevers en zoeken actief naar een baan die bij jou past.
  7. Maatwerk: Het traject is flexibel en verandert als jouw situatie verandert. We kunnen ook werken aan andere dingen dan alleen werk zoeken, zoals persoonlijke ontwikkeling.

Onze aanpak is persoonlijk, praktisch en altijd op maat. We helpen je graag met jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt, rekening houdend met alles wat voor jou belangrijk is.

Meest gestelde vragen

Stel een vraag
via WhatsApp