“Iedereen verdient het om mee te doen in de maatschappij"

Het lukt alleen niet iedereen om op eigen kracht passend werk te vinden of te behouden. Sinds april 2022 werk ik bij Peijnenburg Re-integratie en coach ik met heel veel plezier mensen die daar door omstandigheden ondersteuning bij nodig hebben.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben een serieus, vriendelijk en rustig persoon. Ik luister goed naar je verhaal en hulpvraag en loop graag met jou mee zodat jij jouw traject tot een succes kunt maken. Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat het essentieel is om zelf in beweging te komen en de regie te nemen over je eigen traject. Ik vind het dan ook belangrijk om dit te stimuleren. Want je doet het zelf, maar niet alleen! Ik help je om op een positieve manier naar jouw situatie te kijken en samen met jou te onderzoeken wat jouw volgende stap gaat zijn.

Met mijn ervaring als fysiotherapeut, HR-adviseur en als leidinggevende vind ik het geweldig om als jobcoach de match te maken tussen mensen en werkgevers voor een duurzame samenwerking. Werkgevers kunnen rekenen op mijn professionele dienstverlening. Bijvoorbeeld met ondersteuning in de werkomgeving van de nieuwe medewerker zodat deze daar optimaal kan functioneren. Of door advisering over relevante wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden.

Ik ben ervan overtuigd dat passend werk of deelname aan andere sociale activiteiten voor iedereen het leven mooier maakt. Daarom verdient iedereen het om mee te doen!

Stel een vraag
via WhatsApp