Ik ben Gerlof Trommelen, een gedreven professional met een ruimschootse ervaring in de financiële dienstverlening. Gedurende mijn carrière heb ik mezelf ontwikkeld tot een betrouwbare coach, waarbij ik streef naar een succesvolle samenwerking met een positief eindresultaat.

Achtergrond:

Mijn loopbaan begon in de financiële sector. Na een succesvolle periode als zelfstandige (ZZP’er) bij een re-integratiebedrijf, waar ik verantwoordelijk was voor de financiële administratie, kreeg ik de kans om mijn passie voor coaching verder te ontwikkelen.

Een bijzonder omslagpunt ontstond toen ik in contact kwam met een dove jongen. Mijn ondersteuning bij zijn werkzaamheden resulteerde in een succesverhaal voor alle betrokken partijen. Deze positieve ervaring leidde tot de vraag om verder te gaan met jobcoaching. Gedreven door mijn verlangen om meer te betekenen voor anderen, volgde ik de opleiding tot jobcoach en combineerde ik mijn expertise in financiële administratie met mijn nieuwe passie voor coaching.

Visie:

“Mijn motto is stilzitten is geen optie.” Als coach geloof ik sterk in actie en vooruitgang. Het is mijn overtuiging dat iedereen, ongeacht de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden, de mogelijkheid heeft om te groeien en te bloeien. Mijn rol is niet alleen gericht op administratieve ondersteuning, maar ook op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van obstakels.

Coachingstijl:

Wat mij kenmerkt als coach is mijn openheid, betrokkenheid en oprechte interesse in de mensen waarmee ik werk. Ik streef er altijd naar om tot de kern van vraagstukken te komen. Door me kwetsbaar op te stellen en tegelijkertijd direct te zijn, heb ik ervaren dat we samen veel kunnen bereiken. Mijn aanpak is gericht op het creëren van een vertrouwelijke en stimulerende omgeving, waarin groei en ontwikkeling centraal staan.

Samen op weg naar succes:

Als ervaren professional en toegewijde jobcoach ben ik vastbesloten om mijn klanten te begeleiden naar een succesvolle re-integratie. Samen werken we aan het overwinnen van uitdagingen, het ontdekken van mogelijkheden en het realiseren van persoonlijke en professionele doelen. Stilzitten is voor mij geen optie; we gaan samen actief aan de slag voor een positieve toekomst.


Stel een vraag
via WhatsApp