Ik ben Claudia Blijenberg, sinds 2022 met heel veel plezier werkzaam bij Peijnenburg re-integratie. Mijzelf omschrijf ik als een positieve en empathische coach. Ik heb de opleiding Pedagogiek gevolgd waar ik veel kennis heb opgedaan over mens en gedrag. Mijn werkervaring heb ik opgebouwd in de ambulante dienstverlening, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met diverse doelgroepen. 

Als coach luister ik met oprechte interesse en vind ik het belangrijk dat een klant echt gehoord wordt en zich veilig voelt. Verder is voor mij respect, open communicatie en vertrouwen erg belangrijk in het contact met de klant. Door mijn nieuwsgierige houding kom ik er graag achter waar de kwaliteiten van de klant liggen. Met de focus op de kwaliteiten en mogelijkheden van de klant stimuleer, motiveer en activeer ik de klant om de stappen te zetten naar passend werk.

Werk biedt structuur, ritme, collegialiteit, kansen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook de verbinding met een werkplek en het horen bij een team draagt hieraan bij. Middels onze trajecten werk ik toe naar zelfredzaamheid. Mijn doel is om mijn klanten in hun kracht te zetten naar zelfredzaamheid en controle. Wanneer een klant na een traject blij is met de gezette stappen en zelfstandig verder kan, word ik daar helemaal gelukkig van!

Stel een vraag
via WhatsApp