“Gelukkig zijn moet je durven”

In de 28 jaar waarin ik in de private banking wereld heb gewerkt, heb ik mijzelf ontwikkeld tot vertrouwenspersoon en later coach. Hier wilde ik graag meer mee doen. In de gevangenis PI te Vught heb ik mijn start gemaakt in de re-integratie wereld. Hier heb ik nog meer mensenkennis opgedaan én is mijn oordeelloosheid gegroeid.

“Achter ieder mens zit een verhaal zit dat gehoord mag worden. “

Wie ben ik als coach?

Wat ik terug krijg van mijn omgeving is dat ik open, betrokken en geïnteresseerd ben. Als coach wil ik altijd naar de kern gaan. Daarin heb ik ervaren dat je van een goede confrontatie veel kan leren.

Ik heb het geluk vaak de juiste mensen op het juiste moment tegen te komen. Dit wil ik ook voor anderen bieden. Door als coach een klankbord, sparringpartner en spiegel te mogen zijn wil ik mensen helpen hun doelen te bereiken.

Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd tot gediplomeerd werkstress burn-out coach. “Voorkomen is beter dan genezen.” Stress en de risico’s op een burn-out gaan niet vanzelf over. Hiermee kan je met mij op een actieve manier aan de slag en een eerste stap zetten om je weer beter en energieker te voelen. Om mijn kwaliteit te waarborgen heb ik me, na mijn laatste scholing aan de HRD academy, aangesloten bij de VESB (Vereniging Erkende Stress en Burn-out coaches).

Tevens ben ik LVV-registervertrouwenspersoon.

Iedereen heeft een talent! Door goed voor jezelf te zorgen en naar jezelf te luisteren, ga je steeds meer worden wie je bent. Ik wil heel graag samen met jou aan de slag om het beste uit jezelf te halen.
Stel een vraag
via WhatsApp