Ik ben Albert Peijnenburg, met trots sinds 2008 oprichter en eigenaar Peijnenburg Re-integratie. Ik heb twee lijfspreuken die me leiden: ‘Afspraak is afspraak’ en ‘Waarom morgen als het ook vandaag kan’.

Ik ben verantwoordelijk voor de visie van Peijnenburg Re-integratie en houd me bezig met de uitvoering daarvan binnen mijn onderneming. Ik houd acquisitiegesprekken met het UWV, diverse gemeenten, leerplichtinstanties, jeugdzorg en andere opdrachtgevers. Verder voer ik graag intakegesprekken met nieuwe klanten. Ik probeer aan de hand van het intakegesprek de juiste jobcoach aan onze nieuwe klant te koppelen. Door regelmatig goede gesprekken te voeren met mijn medewerkers, bewaak ik de juiste spirit binnen mijn bedrijf. Door zelf ook enkele re-integratie trajecten te begeleiden, houd ik gevoel met het werkveld waarin Peijnenburg Re-integratie opereert én weet ik wat er leeft op de werkvloer.

Passie

Ik ben ondernemer sinds 1982. Vanuit mijn vroegere ondernemerschap ben ik in de jaren 2000-2005 in aanraking gekomen met de doelgroep welke we thans bij Peijnenburg Re-integratie begeleiden. Ik maakte in mijn voormalige bedrijf als groente-onderneming met veel plezier ruimte voor werkervaringsplekken. Al snel bleek dat hier mijn passie lag. Mijn passie is het begeleiden en waar nodig helpen van onze klanten bij het vinden van een passende werkplek.

Denken in kansen

Ik ben praktisch ingesteld en sta voor de afspraken welke ik maak. Ik ben positief en denk altijd in kansen. Verder ben ik gevoelig voor een prettige sfeer binnen mijn bedrijf en vind ik het belangrijk dat mijn personeel zich goed voelt en dat er onderling ook gelachen mag worden.

Kick

Ik heb de afgelopen jaren al een groot aantal mensen naar een mooie werkplek kunnen begeleiden. Hier zaten ook klanten bij waarvan de omgeving vooraf te kennen gaf geen schijn van kans te zien. Het geeft mij juist dan een kick als ik het tóch voor elkaar krijg en ik deze klanten een nieuwe en vooral ook prettige werkkring kan bieden. Ik ken meerdere mensen die op deze manier weer aan de slag zijn gegaan. Stuk voor stuk mooie anekdotes…

Als eigenaar en directeur van Peijnenburg Re-integratie ben ik betrouwbaar en kom ik mijn afspraken altijd na. Ik ben positief, ga altijd tot het uiterste en streef naar een lange en duurzame relatie.

Stel een vraag
via WhatsApp